Anvendte funktioner

Trigger alarm med telefon

Android

Crystal Alarm installeres automatisk på alle medarbejderes telefoner. Ved at trykke på ON / OFF-knappen gentagne gange aktiveres en øjeblikkelig alarm.

Timer-alarm

For dem, der arbejder alene

Bruges af medarbejdere på toget, når de forlader toget og udfører arbejde som f.eks. skift. Når timer-alarmen er aktiveret, kan personalet følges af trafikstyringscentret. Hvis timer-alarmen ikke er slået fra, underrettes kolleger og trafikcentret, når den udløber.

Ekstern fjernbetjening

Crystal Button

Alt personale har adgang til Crystal Button. En lille og brugervenlig fjernbetjening. Med enheden, der bruger Bluetooth-teknologi, kan brugerne vid et enkelt tryk aktivere og alarmere på telefonen. Crystal Button er designet til at forhindre feil-alarmer.

Tilpassede funktioner

Alarm til handicaptoilet

Alarmen på handicaptoiletterne i X2000-togene går direkte til Crystal Alarm. Alarmerne sendes til alle mennesker, der arbejder om bord på det respektive tog. Hvis det tilstedeværende personale om bord ikke kan stoppe alarmen, videresendes den automatisk til trafikstyringscentret.

Software til alarmcentral

I trafikstyringscentret

Trafikstyringscentret modtager alle alarmer i deres kontrolrum i Stockholm og Göteborg. Hvis der er et problem med forbindelsen i et af kontrolrummene, prioriteres alle alarmer automatisk til det andet rum.

Alle på samme tog er forbundet

Alarm to kolleger

Alle alarmer sendes også direkte til alle kolleger i samme tog. Dette gør det muligt for den udsatte person at få hjælp hurtigere. Forbindelsen er skabt gennem en integration mod SJs planlægningssystem.

Positionering

Med telefonens GPS

Personalet i trafikstyringscentret og kollegerne kan se, hvilket tog personen i øjeblikket er tilknyttet, og de de kan også se positionen, som kan vises på et kort.

Lyt med

Gør det let at vurdere situationen

Når nogen udløser en alarm, aktiveres telefonens mikrofon automatisk og giver trafikstyringscentret mulighed for at lytte med på baggrundslyden. Funktionen er en stor hjælp til at vurdere, hvilken handling der kræves.

Nogle referencer fra SJ (Svenske Jernbaner)

Crystal Alarm er i særdeleshed i stand til at håndtere komplekse integrationer og regler og tillige skabe systemer med ekstremt høj tilgængelighed og pålidelighed uden at påvirke udviklingshastigheden. (Tekst oversat fra svensk)

gender_neutral_user

Göran Linné

IT Development

Den personlige alarm fungerer virkelig godt hos os. Der har tidligere været mange fejl-alarmer, men med introduktionen af ​​dedikerede alarmknapper er fejl-alarmerne faldet markant. Vores medarbejdere føler sig også mere sikre med den nye alarmmetode. Crystal Alarm er nyttigt og løser på eksemplarisk vis alle de problemer og udfordringer, der opstår. Jeg kan varmt anbefale Crystal Alarm. (Tekst oversat fra svensk)

Anders

Anders Edgren

SJ IT SOA

En virkelig situation. Toget var på vej fra Malmø til Stockholm, og ved​​Hässleholm var der en slåskamp om bord, da to personer uden billet blev afvist. En SJ-ansat følte sig så truet, at hun trykkede på sin Crystal Button. Alarmen fungerede som et urværk, systemet fungerede fuldt ud med positionering, nødopkald til alarmtelefon og SMS til andet personale. Vores egne alarmrutiner fungerede, og vi udførte hele alarmkæden. Politiet ankom til stationen i Hässleholm efter 6-7 minutter, og vi havde direkte kontakt med politiets central i syd, mens vi lyttede til den person, der udløste alarmen. (Tekst oversat fra svensk)

Mattias Wallsten

Mattias Wallsten

SJ Traffic Control, Operational Personal Planner